Novinky v Adria

SUPERSONIC se představuje

Adria představuje svůj nový vůz, který je vůbec tím nejluxusnějším ve své kategorii, na veletrhu Caravaning Brno. 

První, co vás na autě upoutá, je sofistikovaný, elegantní design, který je patrný nejen z čistých linií vozu, ale zvláště díky luxusnímu minimalistickému interiéru, který působí moderně a přitom nadčasově. 

Novinkou je také integrace podvozku a volba motoru. Supersonic je integrován do podvozku značky Mercedes-Benz, která je synonymem luxusního, elegantního designu a precizního zpracování a hlavně výkonu.

Supersonic samozřejmě vyniká i svým vybavením. V exteriéru oceníte například vzduchové difuzory, kameru na couvání a multifunkční LED světla Hella, markýzu nebo vnější vyhřívaná a elektricky ovládaná zrcátka. 

Moderní obytné prostory byly navrženy s vizí nekompromisního pohodlí, luxusu a praktičnosti. Můžete si vybrat z několika rozvržení, nebude však chybět prostorná obývací část, inovativní minimalistická kuchyně s nejlepšími spotřebiči, pohodlná ložnice a velká luxusní koupelna. 

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

více informací & nastavení